Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarmadF F.C socopo fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Saggiomo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Cardozo kan de bal niet met de borst controleren. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Ferreira bokst de bal weg.

8e minuut.
Ferreira geeft een lange en hoge pass. Araújo kopt de bal weg. Machís controleert de bal met de borst. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarmadF F.C - socopo fc 0:1

14e minuut.
Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cardozo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angelucci rent richting de bal. Angelucci draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Tarazona geeft een hoge lob. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Montilla trapt de bal weg. Araújo kopt de bal weg. Daar is Borjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma rent richting de bal. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barreto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci haalt uit met een fantastische trap. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BarmadF F.C - socopo fc 0:2

44e minuut.
Machís is nu in balbezit. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo met een sublieme pass. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarmadF F.C 64%, socopo fc 36%.
BarmadF F.C - socopo fc 0:2

46e minuut.
Borjas onderschept slim de pass. Borjas passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Terán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ledezma passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ledezma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andueza is nu in balbezit. Andueza passt de bal met de wreef. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Araújo geeft een lange en hoge pass. Puerto is nu in balbezit. Puerto speelt de bal door. Klungelig pakt Angelucci de bal. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarmadF F.C 47%, socopo fc 53%.
BarmadF F.C - socopo fc 0:2