Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toni7 tronconaleros futbol club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Perozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano geeft een hoge lob. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Córdova maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

16e minuut.
Ettedgui geeft een hoge lob. Cumana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo schiet op doel. Arrieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:0

19e minuut.
Peña rent richting de bal. Di Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Arreaza is nu in balbezit. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arreaza is nu in balbezit. Arreaza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Navarro de bal. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 56%, tronconaleros futbol club 44%.
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:0

67e minuut.
Sosa geeft een lange en hoge pass. Di Campo krijgt zijn hoofd ertegen. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Castellano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perozo rent richting de bal. Perozo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Galvis controleert de bal met de borst. Arreaza rent richting de bal. Arreaza passt de bal zonder na te denken. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza schiet op doel. Paal! Di Campo rent richting de bal. Di Campo draait met de bal, schiet en ... Arrieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Castellano passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 58%, tronconaleros futbol club 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Arreaza is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 83%, tronconaleros futbol club 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:1

109e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toni7 74%, tronconaleros futbol club 26%.
Toni7 - tronconaleros futbol club 1:2