Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrero fc minerven fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Reyna rent richting de bal. Faya onderschept slim de pass. Olivo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivo krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Da Silva geeft een lange en hoge pass. Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ojeda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - minerven fc 0:1

31e minuut.
Oropeza is nu in balbezit. Olivo onderschept slim de pass. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 41%, minerven fc 59%.
Guerrero fc - minerven fc 0:1

60e minuut.
Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino geeft een hoge lob. Inworp. Nava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Faya met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Higuera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Faya met de inworp. Nava heeft problemen om de bal te vangen. Nava passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Daar is Carrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Higuera bokst de bal weg.

76e minuut.
Olivo speelt de bal door. Reyna is nu in balbezit. Caldera begaat een overtreding. Caldera krijgt een gele kaart. Reyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivo komt bij de bal en schiet. Pulido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Da Silva met een snel genomen vrije trap. Guzmán kopt de bal weg. Carrero is nu in balbezit. Carrero schiet op doel. Higuera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Oropeza passt de bal zonder na te denken. Olivo is nu in balbezit. Olivo met een sublieme pass. Da Silva rent richting de bal. Da Silva geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 68%, minerven fc 32%.
Guerrero fc - minerven fc 0:1