Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Victoria FC Vinotintos fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Añor rent richting de bal. Añor schiet op doel. Chirinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Vinotintos fc 0:1

17e minuut.
Bolet is nu in balbezit. Bolet probeert naar een medespeler te passen. Rincón rent richting de bal. Canorea onderschept slim de pass. Canorea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Victoria FC - Vinotintos fc 1:1

37e minuut.
Viña is nu in balbezit. Viña passt de bal met de wreef. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 39%, Vinotintos fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Victoria FC - Vinotintos fc 1:1

47e minuut.
Molletones geeft een hoge lob. Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Vinotintos fc 2:1

51e minuut.
Aguerreverre speelt de bal door. Meléndez met een sublieme pass. Klungelig pakt Añor de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet passt de bal zonder na te denken. Viña rent richting de bal. Viña geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia rent richting de bal. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Canorea is nu in balbezit. Canorea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Perez Greco trapt de bal weg. Meléndez kopt de bal weg. Bolet speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia haalt uit met een fantastische trap. Perez Greco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Vinotintos fc 3:1

85e minuut.
Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Rincón met een sublieme pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor rent richting de bal. Añor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 46%, Vinotintos fc 54%.
La Victoria FC - Vinotintos fc 3:1