Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panadero fc Rebeldes FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Dolgetta kopt de bal weg. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozano raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peraza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Carbonell met een harde bal richting middenveld. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya met een sublieme pass. Gamargo heeft problemen om de bal te vangen. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Peraza rent richting de bal. Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lozano rent richting de bal. Cabral is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ... Bruzual bokst de bal weg.

23e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza met een sublieme pass. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Vallenilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Losada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano rent richting de bal. Gallardo begaat een overtreding. Gallardo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Gamargo de bal. Peraza rent richting de bal. Peraza speelt de bal door. Cabral is nu in balbezit. Cabral draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano passt de bal met de wreef. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral is nu in balbezit. Cabral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panadero fc 48%, Rebeldes FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panadero fc - Rebeldes FC 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Lozano de bal. Cabrera rent richting de bal. Lozano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozano krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Faya probeert de bal aan de voet te houden. Faya geeft een hoge lob. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Lozano passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Cabral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panadero fc - Rebeldes FC 1:0

71e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral is nu in balbezit. Lozano rent richting de bal. Lozano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vallenilla met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gamargo de bal. Peraza rent richting de bal. Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carbonell de bal onder controle te krijgen. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panadero fc 57%, Rebeldes FC 43%.
Panadero fc - Rebeldes FC 1:0