Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kl3fc Granates CF.
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lupi rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés passt de bal met de wreef. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Caldera geeft een hoge lob. Meléndez rent richting de bal. Meléndez passt de bal met de wreef. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kl3fc 52%, Granates CF. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kl3fc - Granates CF. 0:0

54e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Morles is nu in balbezit. Acevedo begaat een overtreding. Acevedo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Melamed rent richting de bal. Melamed passt de bal met de wreef. Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kl3fc - Granates CF. 0:1

68e minuut.
Piar probeert naar een medespeler te passen. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Molletones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Molletones met een sublieme pass. Zurita controleert de bal met de borst. Lupi speelt de bal door. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Azpurua trapt de bal weg. Piedra kopt de bal weg. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft een hoge lob. Caldera probeert de bal aan de voet te houden. Toro rent richting de bal. Toro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kl3fc 56%, Granates CF. 44%.
kl3fc - Granates CF. 0:1