Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pigmalión FC REAL 3B
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


32e minuut.
Pinto is nu in balbezit. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas speelt de bal door. Palacio is nu in balbezit. Palacio draait met de bal, schiet en ... Claverie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pigmalión - FC REAL 3B 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigmalión 49%, FC REAL 3B 51%.
Pigmalión - FC REAL 3B 0:1

78e minuut.
Claverie met een sublieme pass. Olarte rent richting de bal. Arnáudez begaat een overtreding. Arnáudez krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mendez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tortolero met een snelle inworp. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigmalión 64%, FC REAL 3B 36%.
Pigmalión - FC REAL 3B 0:1