Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divinos Vergatarios
Sweep Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Inworp. Urquia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles passt de bal in één keer door. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer schiet op doel. Carrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Febles rent richting de bal. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga met een sublieme pass. Rauseo rent richting de bal. Rauseo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divinos 51%, Vergatarios 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divinos - Vergatarios 0:0

60e minuut.
Torres speelt de bal door. Rauseo rent richting de bal. Rauseo schiet op doel. Campos probeert de bal aan de voet te houden. Carrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divinos - Vergatarios 0:1

77e minuut.
Arteaga passt de bal met de wreef. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira met een sublieme pass. Saer is nu in balbezit. Saer geeft een lange en hoge pass. Carrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divinos - Vergatarios 0:2

82e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft een lange en hoge pass. Rauseo is nu in balbezit. Rauseo draait met de bal, schiet en ... Carrero bokst de bal weg.

86e minuut.
Machís rent richting de bal. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel rent richting de bal. Colina onderschept slim de pass. Colina probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divinos 58%, Vergatarios 42%.
Divinos - Vergatarios 0:2