Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caroni fc FC Salom
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Borjas rent richting de bal. Borjas passt de bal zonder na te denken. Armas met een sublieme pass. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - FC Salom 1:0

8e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Leal is nu in balbezit. Hidalgo rent richting de bal. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Arismendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arismendi geeft een hoge lob. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De la terga geeft de bal voor. Peñaranda rent richting de bal. Armas begaat een overtreding. Peñaranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peñaranda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Camejo geeft de bal voor. Inworp. Arismendi met de inworp. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
caroni fc - FC Salom 1:1

26e minuut.
Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda speelt de bal door. Hezzel rent richting de bal. Hezzel schiet op doel. Luzardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo passt de bal met de wreef. Terán rent richting de bal. Borjas onderschept slim de pass. Borjas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal met de wreef. Ureña rent richting de bal. Ureña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 54%, FC Salom 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caroni fc - FC Salom 1:1

53e minuut.
Lucena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arismendi met een snelle inworp. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Montana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la terga is nu in balbezit. De la terga geeft een hoge lob. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... Zárate bokst de bal weg.

84e minuut.
Montana onderschept slim de pass. Montana geeft de bal voor. Luzardo rent richting de bal. Hezzel onderschept slim de pass. Hezzel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Maturén speelt de bal door. Leal met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera passt de bal in één keer door. Hezzel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 55%, FC Salom 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caroni fc - FC Salom 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Borjas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piñate komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 30%, FC Salom 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caroni fc - FC Salom 1:1

107e minuut.
Camejo passt de bal in één keer door. Piñate heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt De la terga zijn tegenspeler op de grond. De la terga krijgt een gele kaart.

108e minuut.
Urbina geeft een hoge lob. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi probeert naar een medespeler te passen. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Armas rent richting de bal. Terán is nu in balbezit. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caroni fc - FC Salom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caroni fc 26%, FC Salom 74%.
caroni fc - FC Salom 2:1