Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
padrifs f c Barquisimeto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Doeltrap. Luces met een harde bal richting middenveld. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Canorea rent richting de bal. Canorea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Querales kopt de bal weg. Klungelig pakt Leañez de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez verovert de bal door een tackle van achteren. Leañez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
padrifs - f c Barquisimeto 0:1

15e minuut.
Cumare geeft een hoge lob. Terán is nu in balbezit. Terán met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cumare raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meléndez komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Querales onderschept slim de pass. Querales probeert naar een medespeler te passen. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Canorea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Dudamel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adames de bal. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea draait met de bal, schiet en ... Luces maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Navea speelt de bal door. Castellanos rent richting de bal. Querales is nu in balbezit. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: padrifs 62%, f c Barquisimeto 38%.
padrifs - f c Barquisimeto 0:1

60e minuut.
Inciarte probeert de bal aan de voet te houden. Madera begaat een overtreding. Inciarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Luces verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Navea is nu in balbezit. Navea met een sublieme pass. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. Bustamante kopt de bal weg. Seijas bokst de bal weg.

79e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Quintana is nu in balbezit. Meléndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meléndez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Luces trapt de bal weg. Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal zonder na te denken. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
padrifs - f c Barquisimeto 0:2

83e minuut.
Navea probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: padrifs 59%, f c Barquisimeto 41%.
padrifs - f c Barquisimeto 0:2