Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rodrigolclub Dylan CF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos onderschept slim de pass. Sarcos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bencomo rent richting de bal. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Luna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui rent richting de bal. Met opzet legt Mora zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mora naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Ferraresi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Navea trapt de bal weg. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes met een sublieme pass. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 60%, Dylan CF 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rodrigolclub - Dylan CF 0:0

50e minuut.
Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra is nu in balbezit. Álvarez is nu in balbezit. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Navea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - Dylan CF 1:0

62e minuut.
Navea speelt de bal door. Duval kopt de bal weg. Ferraresi rent richting de bal. Franco Reyes onderschept slim de pass. Franco Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - Dylan CF 2:0

70e minuut.
Calleja met een snelle inworp. Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarcos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarcos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - Dylan CF 2:1

71e minuut.
Anzoátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraresi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraresi passt de bal in één keer door. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rodrigolclub - Dylan CF 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 52%, Dylan CF 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rodrigolclub - Dylan CF 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Lupi probeert naar een medespeler te passen. Franco Reyes speelt de bal door. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Navea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

101e minuut.
Duval is nu in balbezit. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Olses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 42%, Dylan CF 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rodrigolclub - Dylan CF 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 28%, Dylan CF 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rodrigolclub - Dylan CF 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Sarcos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Olses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Saavedra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - Dylan CF 3:2
---
Luna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rodrigolclub - Dylan CF 3:3
---
Álvarez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Bermúdez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - Dylan CF 3:4
---
Sangronis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Navea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Boscán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Olses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - Dylan CF 3:5
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Duval neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navea probeert wanhopig de bal te grijpen.
---