Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caciques F.C. Alianza Nueva Esparta
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 23.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Manzano geeft een hoge lob. Colina heeft problemen om de bal te vangen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Piñate werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rivera de bal. Amorebieta begaat een overtreding. Amorebieta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Manzano passt de bal in één keer door. Ferrer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovar. Tovar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ferrer onderschept slim de pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza met een sublieme pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Portillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendoza rent richting de bal. Portillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portillo krijgt een gele kaart. Mendoza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mendoza kan niet meer verder spelen. Cedeño komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer passt de bal met de wreef. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guerra rent richting de bal. Scovino rent richting de bal. Guerra begaat een overtreding. Guerra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques F.C. 64%, Alianza Nueva Esparta 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caciques F.C. - Alianza Nueva Esparta 0:0

62e minuut.
Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Amorebieta geeft een hoge lob. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Piñate bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares rent richting de bal. Mercedes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercedes krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caciques F.C. - Alianza Nueva Esparta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caciques F.C. 53%, Alianza Nueva Esparta 47%.
Caciques F.C. - Alianza Nueva Esparta 0:1