Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Fv ARSENAL MCBO
Normal Tactiek TOTALFUT
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 38.3
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Baolong probeert naar een medespeler te passen. Pak is nu in balbezit. Cadíz rent richting de bal. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:1

11e minuut.
Cadíz trapt de bal weg. Lusso kopt de bal weg. Klungelig pakt Pak de bal. Ciurli is nu in balbezit. Ciurli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wagarowicz probeert naar een medespeler te passen. Zencefil met een sublieme pass. Duval kan de bal niet met de borst controleren. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bolles geeft de bal voor. Daar is Sadzawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baolong met een sublieme pass. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel. Figueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:2

15e minuut.
Bolles geeft een lange en hoge pass. Pak kopt de bal weg. Bolles rent richting de bal. Sadzawicki onderschept slim de pass. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Cadíz rent richting de bal. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Áñez geeft een hoge lob. Wagarowicz met een sublieme pass. Daar is Áñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zauner rent richting de bal. Zauner haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas bokst de bal weg.

30e minuut.
Zencefil probeert naar een medespeler te passen. Ciurli speelt de bal door. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak schiet op doel. Figueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:3

36e minuut.
Pak rent richting de bal. Pak passt de bal met de wreef. Zencefil heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil draait met de bal, schiet en ... Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zencefil probeert naar een medespeler te passen. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Aponte ... Strafschop! Aponte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:4

45e minuut.
Zencefil rent richting de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval met een sublieme pass. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel. Figueira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Fv 72%, ARSENAL MCBO 28%.
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:5

48e minuut.
Ciurli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurli passt de bal in één keer door. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak schiet op doel. Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cadíz heeft problemen om de bal te vangen. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ciurli probeert de bal aan de voet te houden. Baolong rent richting de bal. Baolong met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciurli de bal. Ciurli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Duval rent richting de bal. Pak rent richting de bal. Duval is nu in balbezit. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak schiet op doel. Paal! Figueira probeert wanhopig de bal te grijpen. Duval heeft problemen om de bal te vangen. Pak rent richting de bal. Pak schiet op doel. Figueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:6

56e minuut.
Pak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rincon komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Duval is nu in balbezit. Ciurli verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurli passt de bal met de wreef. Rincon is nu in balbezit. Rincon draait met de bal, schiet en ... Figueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Baolong geeft een lange en hoge pass. Zencefil rent richting de bal. Zencefil geeft een hoge lob. Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon schiet op doel. Figueira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:7

64e minuut.
Naruszewicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buhić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sadzawicki is nu in balbezit. Sadzawicki geeft de bal voor. Urbaneja controleert de bal met de borst. Rincon rent richting de bal. Rincon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Inworp. Jakubek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Duval rent richting de bal. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu probeert naar een medespeler te passen. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Duval heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil rent richting de bal. Jakubek rent richting de bal. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu haalt uit met een fantastische trap. Figueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zencefil heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Baolong kopt de bal weg. Sadzawicki is nu in balbezit. Met opzet legt Cadíz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cadíz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cadíz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil probeert naar een medespeler te passen. Sadzawicki is nu in balbezit. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:8

87e minuut.
Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Jakubek is nu in balbezit. Scânteianu is nu in balbezit. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Fv 85%, ARSENAL MCBO 15%.
Barcelona Fv - ARSENAL MCBO 0:8