Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morecambe Jr Chamos F.C
Normal Tactiek santi1
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 27.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Piñate probeert de bal aan de voet te houden. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Chamos F.C 0:1

8e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi met een sublieme pass. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun draait met de bal, schiet en ... Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Chamos F.C 0:2

15e minuut.
Carrero met een sublieme pass. Quintana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petit. Petit krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldivia met de inworp. Muñoz is nu in balbezit. Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Călin geeft de bal voor. Inworp. Ríos met de inworp. Makoun is nu in balbezit. Makoun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Chamos F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 58%, Chamos F.C 42%.
Morecambe Jr - Chamos F.C 0:3

48e minuut.
Orsini geeft de bal voor. Makoun rent richting de bal. Makoun passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Solano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vergara komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ríos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orsini geeft een hoge lob. Călin probeert de bal met de borst te controleren. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Makoun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Călin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vergara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ríos. Vergara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barandarian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrero rent richting de bal. Carrero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Saldivia speelt de bal door. Carrero is nu in balbezit. García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 61%, Chamos F.C 39%.
Morecambe Jr - Chamos F.C 0:3