Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los verdes del Ávila Galicia F.C.
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel. Filosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los verdes del Ávila - Galicia F.C. 1:0

7e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila met een sublieme pass. Michelena rent richting de bal. Michelena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Michelena onderschept slim de pass. Michelena passt de bal met de wreef. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Ricaurte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los verdes del Ávila - Galicia F.C. 1:1

44e minuut.
Galarraga kopt de bal weg. Castro met een sublieme pass. Daar is Lucena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los verdes del Ávila 52%, Galicia F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los verdes del Ávila - Galicia F.C. 1:1

61e minuut.
Galarraga rent richting de bal. Montilla is nu in balbezit. Galarraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galarraga krijgt een gele kaart. Montilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Montilla kan niet meer verder spelen. Hezzel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Canelón is nu in balbezit. Hezzel onderschept slim de pass. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Arteaga onderschept slim de pass. Hezzel onderschept slim de pass. Hezzel speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Carbonell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Galarraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte draait met de bal, schiet en ... Carbonell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los verdes del Ávila - Galicia F.C. 1:2

87e minuut.
Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón begaat een overtreding. Cabrales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peñaranda met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Canelón de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los verdes del Ávila 70%, Galicia F.C. 30%.
los verdes del Ávila - Galicia F.C. 1:2