Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayern ciudad Guayana CF Herpaul
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 25.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Morán rent richting de bal. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft de bal voor. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern ciudad Guayana - CF Herpaul 0:1

14e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez speelt de bal door. Savaresse speelt de bal door. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montezuma trapt de bal weg. Vera kopt de bal weg. Aristeguieta probeert de bal aan de voet te houden. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern ciudad Guayana - CF Herpaul 0:2

23e minuut.
Ortigoza geeft een lange en hoge pass. Patiño is nu in balbezit. Patiño geeft een hoge lob. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios met een sublieme pass. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera draait met de bal, schiet en ... Montezuma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern ciudad Guayana - CF Herpaul 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leañez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta geeft een hoge lob. Vera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Montezuma trapt de bal weg van het doel. Rojas kopt de bal weg. Klungelig pakt Aristeguieta de bal. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urquia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Urquia onderschept slim de pass. Urquia passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. Montezuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern ciudad Guayana 77%, CF Herpaul 23%.
bayern ciudad Guayana - CF Herpaul 0:3

56e minuut.
Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Aranguren rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Bolet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bayern ciudad Guayana - CF Herpaul 1:3

71e minuut.
Vera controleert de bal met de borst. Aristeguieta is nu in balbezit. Urquia verovert de bal door een tackle van achteren. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Figuera de bal. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Morán geeft de bal voor. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aranguren zijn tegenspeler op de grond. Aranguren krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ortigoza probeert de bal met de borst te controleren. Savaresse is nu in balbezit. Rojas is nu in balbezit. Savaresse verovert de bal door een tackle van achteren. Savaresse geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rebolledo schiet op doel. Patiño kopt de bal weg. Daar is Urquia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayern ciudad Guayana 51%, CF Herpaul 49%.
bayern ciudad Guayana - CF Herpaul 1:3