Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 1985 los pana
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Arévalo de bal. Valderrama rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Velandia kopt de bal weg. Portillo geeft een lange en hoge pass. Rincón kan de bal niet met de borst controleren. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 1985 - los pana 1:0

43e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosa met een snelle inworp. Brito geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 1985 46%, los pana 54%.
Real Madrid 1985 - los pana 1:0

47e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Portillo onderschept slim de pass. Portillo speelt de bal door. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Inworp. Rosa met de inworp. Brito rent richting de bal. Brito geeft een lange en hoge pass. Marcano rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rivera kopt de bal weg. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Rosa rent richting de bal. Valera begaat een overtreding. Valera krijgt een gele kaart. Rosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rosa kan niet meer verder spelen. Hernández komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito geeft een lange en hoge pass. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Valera met een snelle inworp. Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal in één keer door. Arévalo heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera onderschept slim de pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Davalillo speelt de bal door. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Portillo zijn tegenspeler op de grond. Marcano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marcano kan niet meer verder spelen. Sánchez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 1985 69%, los pana 31%.
Real Madrid 1985 - los pana 1:0