Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marino Kerubyns
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Plasencia verovert de bal door een tackle van achteren. Palenzuela onderschept slim de pass. Palenzuela geeft een hoge lob. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap. Ordáz bokst de bal weg.

8e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Arcay kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Camargo trapt de bal weg. Ocampo kopt de bal weg. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García rent richting de bal. García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marino - Kerubyns 0:1

39e minuut.
Franco Reyes geeft een lange en hoge pass. Suárez kopt de bal weg. Carache heeft problemen om de bal te vangen. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marino 63%, Kerubyns 37%.
Real Marino - Kerubyns 0:1

46e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Concepción rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Gómez schiet op doel. Camargo bokst de bal weg.

59e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla onderschept slim de pass. Montilla passt de bal met de wreef. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft de bal voor. García kopt de bal weg. Simonelli rent richting de bal. Simonelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Orsini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Palenzuela kopt de bal weg. Montilla probeert de bal met de borst te controleren. Montilla passt de bal met de wreef. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción onderschept slim de pass. Carache geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marino 60%, Kerubyns 40%.
Real Marino - Kerubyns 0:1