Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Barcelona1300 Tean 3B CF
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Piñango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bogoescu de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Arreaza rent richting de bal. Malano verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reyna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:1

10e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Hartveit kopt de bal weg. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hartveit passt de bal met de wreef. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Scovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Malano rent richting de bal. Malano passt de bal in één keer door. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reyna de bal. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:2

35e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu passt de bal met de wreef. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Urbaneja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Losada geeft een lange en hoge pass. Hartveit is nu in balbezit. Hartveit speelt de bal door. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Scovino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft een hoge lob. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu schiet op doel. Scovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Barcelona1300 68%, Tean 3B CF 32%.
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:3

48e minuut.
Malano met een sublieme pass. Klungelig pakt Hartveit de bal. Hartveit probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Malano controleert de bal met de borst. Malano geeft de bal voor. Klungelig pakt Hartveit de bal. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Iachetti rent richting de bal. Iachetti geeft een lange en hoge pass. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu speelt de bal door. Hartveit probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu schiet op doel. Scovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cimera rent richting de bal. Ruiz rent richting de bal. Cimera begaat een overtreding. Ruiz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruiz kan niet meer verder spelen. Infante komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arreaza is nu in balbezit. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Scovino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:4

70e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Malano verovert de bal door een tackle van achteren. Malano probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. Hartveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Scovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:5

74e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Reyna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andreiescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scovino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 0:6

76e minuut.
Hartveit passt de bal zonder na te denken. Malano rent richting de bal. Malano met een sublieme pass. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. Scovino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Infante rent richting de bal. Malano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Infante zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Losada heeft problemen om de bal te vangen. Guadama rent richting de bal. Guadama haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 1:6

90e minuut.
Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu geeft de bal voor. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel. Scovino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Barcelona1300 55%, Tean 3B CF 45%.
Fc Barcelona1300 - Tean 3B CF 1:7