Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culęrs SK ITALVEN
Normal Tactiek 343 2016
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto geeft een lange en hoge pass. Linárez probeert de bal aan de voet te houden. Patiño rent richting de bal. Patiño schiet op doel. De bal raakt de paal. Patiño heeft problemen om de bal te vangen. Patiño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Linárez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serra met een snelle inworp. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft de bal voor. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Luces is nu in balbezit. Luces met een sublieme pass. Davalillo heeft problemen om de bal te vangen. Davalillo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Duijm de bal. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pabón rent richting de bal. Barroso onderschept slim de pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culęrs 56%, SK ITALVEN 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Culęrs - SK ITALVEN 0:0

46e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Davalillo is nu in balbezit. Puerto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puerto krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Serra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali passt de bal in één keer door. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Barroso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Linárez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serra met een snelle inworp. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culęrs - SK ITALVEN 0:1

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ureña met een harde bal richting middenveld. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culęrs - SK ITALVEN 0:2

83e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Patiño rent richting de bal. Quiñones met een sublieme pass. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culęrs 69%, SK ITALVEN 31%.
Culęrs - SK ITALVEN 0:2