Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUERREROS FV FC palmas FC
Esa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Sira met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Arellano passt de bal zonder na te denken. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tavares kopt de bal weg. Klungelig pakt Arellano de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. García onderschept slim de pass. García draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Landaeta rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. Colina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Colina krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Baralt passt de bal in één keer door. Sira heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Portillo zijn tegenspeler op de grond. Portillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
García is nu in balbezit. Colina verovert de bal door een tackle van achteren. Colina passt de bal in één keer door. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 57%, palmas FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - palmas FC 0:0

47e minuut.
Zalzman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraresi is nu in balbezit. Polanco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polanco krijgt een gele kaart. Ferraresi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zalzman neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:0

52e minuut.
Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Arellano rent richting de bal. Zambrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arellano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arellano neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:1

81e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landaeta. Baralt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baralt kan niet meer verder spelen. Fernández komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 63%, palmas FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 58%, palmas FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 44%, palmas FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Arellano neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:2
---
Meleán neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Anzola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
García neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - palmas FC 1:3
---
Portillo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Sira legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Zalzman neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Polanco neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
---
Colina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - palmas FC 2:3
---
Santeliz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuicas bokst de bal weg.
---
Ferraresi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
---