Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodgez FC Catatumbo FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 24
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Losada met een snelle inworp. Rauseo is nu in balbezit. Rauseo geeft de bal voor. Fuenmayor rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada onderschept slim de pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:1

11e minuut.
Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losada passt de bal met de wreef. Daar is Rauseo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauseo geeft een hoge lob. Valera probeert de bal aan de voet te houden. Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Valera is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:2

19e minuut.
Losada probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:3

23e minuut.
Narváez rent richting de bal. Hinestroza onderschept slim de pass. Hinestroza passt de bal met de wreef. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Ayala de bal. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayala krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Losada de bal onder controle te krijgen. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Zambrano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 58%, Catatumbo FC 42%.
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:5

46e minuut.
Ayala speelt de bal door. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Narváez met de inworp. Klungelig pakt Bravo de bal. Rauseo probeert naar een medespeler te passen. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Arango passt de bal zonder na te denken. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barboza geeft een lange en hoge pass. Osorio kopt de bal weg. Rauseo probeert de bal aan de voet te houden. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodgez FC 47%, Catatumbo FC 53%.
Rodgez FC - Catatumbo FC 0:5