Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los Yo Chamos F.C.
Normal Tactiek 4411 Defensivo
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten adequate
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Arcay verovert de bal door een tackle van achteren. Arcay schiet op doel. Mach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Chamos F.C. 1:0

5e minuut.
Daar is Segler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandoval. Segler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Segler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los Yo - Chamos F.C. 1:1

18e minuut.
Doppler met een snelle inworp. Zárate is nu in balbezit. Zárate met een sublieme pass. Bala rent richting de bal. Bala geeft de bal voor. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate onderschept slim de pass. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Avramov is nu in balbezit. Avramov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Chamos F.C. 1:2

23e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Abreu rent richting de bal. Doppler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doppler krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Krzywda onderschept slim de pass. Krzywda probeert naar een medespeler te passen. Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov verovert de bal door een tackle van achteren. Avramov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bala met een sublieme pass. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov haalt uit met een fantastische trap. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Valbuena rent richting de bal. Valbuena geeft een hoge lob. Navarrete rent richting de bal. Arcay onderschept slim de pass. Arcay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los Yo - Chamos F.C. 2:2

36e minuut.
Montana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bala met de inworp. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los Yo 65%, Chamos F.C. 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los Yo - Chamos F.C. 2:2

63e minuut.
Seijas trapt de bal weg. Segler kopt de bal weg. Avramov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Krzywda onderschept slim de pass. Krzywda passt de bal zonder na te denken. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arocha trapt de bal weg. Segler geeft een hoge lob. Seijas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avramov rent richting de bal. Avramov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Segler begaat een overtreding. Abreu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rust komt het veld opgelopen. Şamiloğlu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doppler rent richting de bal. Doppler geeft een hoge lob. Daar is Urdaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los Yo - Chamos F.C. 2:3

84e minuut.
Doeltrap. Robledo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los Yo 68%, Chamos F.C. 32%.
los Yo - Chamos F.C. 2:3