Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cementerio fc Gokkes FC
Normal Tactiek 424
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 33.9
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Faríñez rent richting de bal. Vulpeşean onderschept slim de pass. Vulpeşean met een sublieme pass. Matei is nu in balbezit. Matei draait met de bal, schiet en ... Limardo bokst de bal weg.

5e minuut.
Faríñez rent richting de bal. Vulpeşean onderschept slim de pass. Vulpeşean met een sublieme pass. Matei is nu in balbezit. Matei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Selena onderschept slim de pass. Selena met een sublieme pass. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ... Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cementerio fc - Gokkes FC 0:1

8e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei rent richting de bal. Matei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Kroczek geeft een hoge lob. Villalta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matei is nu in balbezit. Matei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kroczek rent richting de bal. Farías rent richting de bal. Kroczek begaat een overtreding. Kroczek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Farías is nu in balbezit. Cabrales is nu in balbezit. Bachleda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachleda krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Selena passt de bal in één keer door. Matei rent richting de bal. Vulpeşean rent richting de bal. Matei is nu in balbezit. Matei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bachleda met een sublieme pass. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Limardo trapt de bal weg. Klungelig pakt Selena de bal. Larotonda speelt de bal door. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Farías rent richting de bal. Vulpeşean onderschept slim de pass. Vulpeşean met een sublieme pass. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bachleda passt de bal zonder na te denken. Matei is nu in balbezit. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek geeft de bal voor. Matei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vulpeşean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kroczek de bal. Kroczek probeert naar een medespeler te passen. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Selena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena geeft een hoge lob. Matei rent richting de bal. Matei schiet op doel. Limardo bokst de bal weg.

41e minuut.
Farías passt de bal met de wreef. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez geeft een hoge lob. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cementerio fc 65%, Gokkes FC 35%.
cementerio fc - Gokkes FC 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palomón komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Selena onderschept slim de pass. Selena speelt de bal door. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Limardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cementerio fc - Gokkes FC 0:2

58e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Palomón passt de bal zonder na te denken. Kroczek probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Palomón rent richting de bal. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomón raakt geblesseerd tijdens het duel. Colatusso komt het veld opgelopen. Millán komt het veld opgelopen. Szöllősi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Arango geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroczek met een snelle inworp. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal in één keer door. Duarte onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millán neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Limardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cementerio fc - Gokkes FC 0:3

76e minuut.
Reyes trapt de bal weg. Bachleda kopt de bal weg. Klungelig pakt Duarte de bal. Palomón is nu in balbezit. Palomón schiet op doel. Limardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Faríñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft de bal voor. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cementerio fc 68%, Gokkes FC 32%.
cementerio fc - Gokkes FC 0:3