Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebenezer CD Tean Zulia FFI
442 Tactiek pepe
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 26.6
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Andrus rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dziewoński ... Strafschop! Dziewoński krijgt een gele kaart. Andrus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrus neemt de penalty, wat een uithaal! Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:0

16e minuut.
Prietto speelt de bal door. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi met een sublieme pass. Asilefe rent richting de bal. Asilefe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Thornton is nu in balbezit. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi passt de bal met de wreef. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe draait met de bal, schiet en ... Paal! Carache kan de bal niet met de borst controleren. Asilefe rent richting de bal. Carache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carache krijgt een gele kaart. Asilefe raakt geblesseerd tijdens het duel. Veríssimo wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:1

24e minuut.
Veríssimo is nu in balbezit. Veríssimo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asilefe de bal. Asilefe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Veríssimo verovert de bal door een tackle van achteren. Veríssimo passt de bal zonder na te denken. Asilefe rent richting de bal. Asilefe schiet op doel. Barandarian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:2

29e minuut.
Veríssimo kan de bal niet met de borst controleren. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe passt de bal met de wreef. Prietto is nu in balbezit. Prietto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:3

35e minuut.
Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi passt de bal in één keer door. Veríssimo is nu in balbezit. Asilefe rent richting de bal. Asilefe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebenezer CD 67%, Tean Zulia FFI 33%.
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:4

47e minuut.
Baruffo passt de bal zonder na te denken. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe heeft problemen om de bal te vangen. Asilefe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Carache rent richting de bal. Thornton is nu in balbezit. Thornton speelt de bal door. Asilefe rent richting de bal. Asilefe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo verovert de bal door een tackle van achteren. Veríssimo passt de bal zonder na te denken. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canelón kan de bal niet met de borst controleren. Barandarian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Carache geeft een lange en hoge pass. Mergiu heeft problemen om de bal te vangen. Hegyeshalmi speelt de bal door. Veríssimo rent richting de bal. Veríssimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebenezer CD 65%, Tean Zulia FFI 35%.
Ebenezer CD - Tean Zulia FFI 1:5