Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MessiRonaldo CheegypT Sc
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 27.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Arreaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortuño geeft de bal voor. Palomino kopt de bal weg. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MessiRonaldo - CheegypT Sc 0:1

6e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo geeft de bal voor. Calleja kopt de bal weg. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ferreira geeft een hoge lob. Calleja krijgt zijn hoofd ertegen. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Pulido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Olarte heeft problemen om de bal te vangen. Añor is nu in balbezit. Palomino begaat een overtreding. Palomino krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Añor raakt geblesseerd tijdens het duel. Añor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz is nu in balbezit. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap. Iriarte bokst de bal weg.

34e minuut.
Añor is nu in balbezit. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo speelt de bal door. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Iriarte met een sublieme pass. Palomino kopt de bal weg. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ortuño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalante rent richting de bal. Guevara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guevara krijgt een gele kaart. Escalante raakt geblesseerd tijdens het duel. Palomino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pulido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MessiRonaldo - CheegypT Sc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MessiRonaldo 52%, CheegypT Sc 48%.
FC MessiRonaldo - CheegypT Sc 0:2

81e minuut.
Olarte geeft een lange en hoge pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo geeft een lange en hoge pass. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Klungelig pakt Palomino de bal. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Calleja is nu in balbezit. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MessiRonaldo - CheegypT Sc 0:3

86e minuut.
Palomino rent richting de bal. Lezama rent richting de bal. Palomino onderschept slim de pass. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Calleja is nu in balbezit. Pulido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MessiRonaldo 66%, CheegypT Sc 34%.
FC MessiRonaldo - CheegypT Sc 0:3