Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aidivale Deportivo Rayo Zuliano
Normal Tactiek Iniciando
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.9 gemiddelde waardering 26.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Echeverria geeft een hoge lob. Bejarano rent richting de bal. Met opzet legt Hurtado zijn tegenspeler op de grond. Hurtado krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. Plasencia kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez met een sublieme pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aidivale - Deportivo Rayo Zuliano 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidivale 69%, Deportivo Rayo Zuliano 31%.
aidivale - Deportivo Rayo Zuliano 0:1

47e minuut.
Bejarano geeft een hoge lob. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Skalski rent richting de bal. Duijm onderschept slim de pass. Duijm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aidivale - Deportivo Rayo Zuliano 1:1

52e minuut.
Dolgetta passt de bal zonder na te denken. Echeverria rent richting de bal. Téllez begaat een overtreding. Téllez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Plasencia geeft de bal voor. Inworp. Velásquez met de inworp. Escalante geeft een hoge lob. Bejarano springt en kopt de bal. Chacín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Dolgetta met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
aidivale - Deportivo Rayo Zuliano 1:2

65e minuut.
Téllez rent richting de bal. Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria geeft de bal voor. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano passt de bal met de wreef. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidivale 72%, Deportivo Rayo Zuliano 28%.
aidivale - Deportivo Rayo Zuliano 1:2