Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
picarines Patriotas FC
Normal Tactiek Fino
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Noriega rent richting de bal. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega geeft de bal voor. Ariza rent richting de bal. Ariza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albarrán trapt de bal weg van het doel. Trifu kopt de bal weg. Ariza is nu in balbezit. Ariza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Isnardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Noriega passt de bal met de wreef. Ariza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ariza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arismendi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
picarines - Patriotas FC 0:1

33e minuut.
Ariza passt de bal zonder na te denken. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker rent richting de bal. Mikker draait met de bal, schiet en ... Isnardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
picarines - Patriotas FC 0:2

36e minuut.
Mahmudbəyov rent richting de bal. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui geeft een hoge lob. Ariza is nu in balbezit. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
picarines - Patriotas FC 0:3

44e minuut.
Áñez kopt de bal weg. Noriega rent richting de bal. Noriega passt de bal zonder na te denken. Ariza is nu in balbezit. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
picarines - Patriotas FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: picarines 57%, Patriotas FC 43%.
picarines - Patriotas FC 0:4

49e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Valente rent richting de bal. Valente geeft een lange en hoge pass. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Áñez geeft een hoge lob. Mikker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikker passt de bal met de wreef. Ariza rent richting de bal. Ariza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
picarines - Patriotas FC 0:5

61e minuut.
Długi komt het veld opgelopen. Pytlasiński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Toxqui geeft een lange en hoge pass. Urquia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Albarrán de bal onder controle te krijgen. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peña komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Zalzman komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Isnardi trapt de bal weg. Toxqui kopt de bal weg. Peña rent richting de bal. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: picarines 54%, Patriotas FC 46%.
picarines - Patriotas FC 0:5