Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Barrio Fc FC Andres Eloy Blanco
433 Tactiek topowasca
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Inworp. Nuckowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skoglund speelt de bal door. Gurinovich heeft problemen om de bal te vangen. Gurinovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Gurinovich de bal. Melo rent richting de bal. Skoglund probeert de bal met de borst te controleren. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Piñate kopt de bal weg. Sucre kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranda. Aranda krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sucre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fryc de bal. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich onderschept slim de pass. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:1

23e minuut.
Barandarian geeft een hoge lob. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc met een sublieme pass. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:2

28e minuut.
Toro rent richting de bal. Toro passt de bal zonder na te denken. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich schiet op doel. Albarrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:3

32e minuut.
Gurinovich passt de bal in één keer door. Fryc heeft problemen om de bal te vangen. Fryc passt de bal in één keer door. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Noriega probeert naar een medespeler te passen. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich passt de bal met de wreef. Fryc heeft problemen om de bal te vangen. Fryc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:4

45e minuut.
Noriega probeert naar een medespeler te passen. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin passt de bal zonder na te denken. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio Fc 71%, FC Andres Eloy Blanco 29%.
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:4

53e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega speelt de bal door. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund geeft een hoge lob. Fryc springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:5

56e minuut.
Gurinovich passt de bal in één keer door. Noriega rent richting de bal. Noriega passt de bal met de wreef. Daar is Baudouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Toro rent richting de bal. Molletones is nu in balbezit. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda draait met de bal, schiet en ... Gangas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Gurinovich is nu in balbezit. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Rozhukaniec komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Baudouin is nu in balbezit. Baudouin passt de bal zonder na te denken. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap. Albarrán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:6

75e minuut.
Melo geeft de bal voor. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft de bal voor. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fryc is nu in balbezit. Rozhukaniec is nu in balbezit. Fryc is nu in balbezit. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:7

79e minuut.
Nuckowski geeft de bal voor. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:8

83e minuut.
Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc passt de bal met de wreef. Baudouin rent richting de bal. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap. Albarrán bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fryc de bal. Fryc haalt uit met een fantastische trap. Albarrán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio Fc 63%, FC Andres Eloy Blanco 37%.
El Barrio Fc - FC Andres Eloy Blanco 0:9