Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futboleros Barcesousa
Normal Tactiek Guardiola6
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 33.7
average Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Matov onderschept slim de pass. Matov passt de bal met de wreef. Kärger is nu in balbezit. Kärger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua verovert de bal door een tackle van achteren. Azpurua probeert naar een medespeler te passen. Cumare is nu in balbezit. Cumare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:0

7e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Kärger onderschept slim de pass. Kärger passt de bal in één keer door. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Futboleros - Barcesousa 1:1

12e minuut.
Barcenas rent richting de bal. Barcenas passt de bal met de wreef. Savaresse is nu in balbezit. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:2

16e minuut.
Barcenas is nu in balbezit. Barcenas probeert naar een medespeler te passen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:3

19e minuut.
Kärger is nu in balbezit. Baena geeft een lange en hoge pass. Abreu kopt de bal weg. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Abreu passt de bal zonder na te denken. Bandres rent richting de bal. Bottoms verovert de bal door een tackle van achteren. Bottoms geeft de bal voor. Daar is Kärger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Barcenas passt de bal zonder na te denken. Kärger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mea Vitali. Mea Vitali krijgt een gele kaart. Kärger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bottoms neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:4

25e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira passt de bal in één keer door. Bottoms speelt de bal door. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mea Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu rent richting de bal. Kärger is nu in balbezit. Kärger haalt uit met een fantastische trap. Baena probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:5

32e minuut.
Savaresse rent richting de bal. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse is nu in balbezit. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Barcenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcenas passt de bal zonder na te denken. Savaresse rent richting de bal. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futboleros 62%, Barcesousa 38%.
Futboleros - Barcesousa 1:5

47e minuut.
Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms verovert de bal door een tackle van achteren. Simms met een sublieme pass. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ... Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Bottoms heeft problemen om de bal te vangen. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ... Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:6

51e minuut.
Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas passt de bal zonder na te denken. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Savaresse rent richting de bal. Mea Vitali begaat een overtreding. Savaresse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bottoms komt bij de bal en schiet. Savaresse probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo speelt de bal door. Matov is nu in balbezit. Matov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:7

74e minuut.
Salcedo geeft een hoge lob. Bottoms probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:8

77e minuut.
Vieira probeert naar een medespeler te passen. Abreu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumare. Cumare krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cumare rent richting de bal. Usher is nu in balbezit. Usher geeft de bal voor. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futboleros - Barcesousa 1:9

86e minuut.
Matov onderschept slim de pass. Baena is nu in balbezit. Matov onderschept slim de pass. Matov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bottoms met de inworp. Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal zonder na te denken. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futboleros 59%, Barcesousa 41%.
Futboleros - Barcesousa 1:9