Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes de Lara F.C Cafeteros FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small passt de bal in één keer door. Scarpeccio rent richting de bal. Perez onderschept slim de pass. Perez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft de bal voor. Lozano is nu in balbezit. Small onderschept slim de pass. Small draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Losada is nu in balbezit. Small onderschept slim de pass. Losada probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes de Lara F.C - Cafeteros FC 0:1

11e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Áñez rent richting de bal. Áñez haalt uit met een fantastische trap. Solano is nu in balbezit. Solano geeft een lange en hoge pass. Vicuña bokst de bal weg.

15e minuut.
Scarpeccio is nu in balbezit. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Losada probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perez onderschept slim de pass. Perez speelt de bal door. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes de Lara F.C - Cafeteros FC 0:2

42e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo passt de bal zonder na te denken. Brizuela is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes de Lara F.C 76%, Cafeteros FC 24%.
Diamantes de Lara F.C - Cafeteros FC 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Redondo de bal. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Vicuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Small is nu in balbezit. Small passt de bal met de wreef. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes de Lara F.C - Cafeteros FC 0:3

69e minuut.
Scarpeccio is nu in balbezit. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo passt de bal in één keer door. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Small rent richting de bal. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Vicuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes de Lara F.C - Cafeteros FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes de Lara F.C 51%, Cafeteros FC 49%.
Diamantes de Lara F.C - Cafeteros FC 0:4