Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mineros FC CEM F.C
Normal Tactiek Matadora
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Anzola trapt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez speelt de bal door. Dimishev is nu in balbezit. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:1

15e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Pirela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contreras. Contreras krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vivas met een sublieme pass. Wlazłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ... Anzola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:2

26e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli begaat een overtreding. Contreras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiménez met een snel genomen vrije trap. Wlazłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wlazłowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dimishev de bal. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:3

32e minuut.
Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela verovert de bal door een tackle van achteren. Pirela passt de bal met de wreef. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Urbina de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:4

36e minuut.
Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz met een sublieme pass. Dimishev met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Pirela bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez met een sublieme pass. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:5

45e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas met een sublieme pass. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras geeft een lange en hoge pass. Anzola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mineros FC 62%, CEM F.C 38%.
AC Mineros FC - CEM F.C 0:6

53e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Wlazłowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbina. Wlazłowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wlazłowicz met een snel genomen vrije trap. Anzola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivas is nu in balbezit. Vivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:7

54e minuut.
Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Dimishev rent richting de bal. Dimishev passt de bal in één keer door. Daar is Wlazłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazłowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:8

58e minuut.
Pirela passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Álvarez de bal. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev onderschept slim de pass. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. Anzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Utrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arismendi de bal. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dimishev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft de bal voor. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dimishev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martins komt het veld opgelopen. Jiménez met een snelle inworp. Vivas rent richting de bal. Vivas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Monagas komt het veld opgelopen. Bolívar komt het veld opgelopen. Aguirre komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mineros FC - CEM F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mineros FC 73%, CEM F.C 27%.
AC Mineros FC - CEM F.C 0:9