Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chencho VEN FC Atlético Mara
433 Tactiek Barrera
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 30.5
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Castro trapt de bal weg van het doel. Santeliz kopt de bal weg. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalken rent richting de bal. Aalken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Santeliz de bal. Quiñones rent richting de bal. Quiñones speelt de bal door. Aalken rent richting de bal. Aalken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Castro met een harde bal richting middenveld. Santeliz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen. Aalken rent richting de bal. Aalken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Polanco probeert de bal met de borst te controleren. Santeliz probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Aalken is nu in balbezit. Aalken draait met de bal, schiet en ... Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Soto de bal. Castro bokst de bal weg.

22e minuut.
Polanco passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Aalken onderschept slim de pass. Santeliz rent richting de bal. Santeliz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Silva rent richting de bal. Butto probeert naar een medespeler te passen. Aalken bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalken schiet op doel. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:1

25e minuut.
Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Quiñones probeert naar een medespeler te passen. Santeliz speelt de bal door. Aalken rent richting de bal. Aalken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Butto speelt de bal door. Marchán probeert naar een medespeler te passen. Aalken rent richting de bal. Aalken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Silva geeft de bal voor. Alfaro is nu in balbezit. Met opzet legt Santeliz zijn tegenspeler op de grond. Santeliz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz met een sublieme pass. Aalken is nu in balbezit. Aalken draait met de bal, schiet en ... Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:2

37e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalken verovert de bal door een tackle van achteren. Aalken heeft problemen om de bal te vangen. Butto rent richting de bal. Butto haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chencho VEN FC 82%, Atlético Mara 18%.
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:2

46e minuut.
Verbrugghen speelt de bal door. Santeliz heeft problemen om de bal te vangen. Marchán is nu in balbezit. Vicuña onderschept slim de pass. Vicuña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Medrano passt de bal zonder na te denken. Daar is Butto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto probeert naar een medespeler te passen. Aalken heeft problemen om de bal te vangen. Aalken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:3

50e minuut.
Quiñones passt de bal met de wreef. Aalken heeft problemen om de bal te vangen. Butto is nu in balbezit. Aalken bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Santeliz rent richting de bal. Santeliz speelt de bal door. Aalken rent richting de bal. Aalken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:4

70e minuut.
Inworp. Castillo komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Marchán rent richting de bal. Santeliz is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz is nu in balbezit. Santeliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:5

76e minuut.
Santeliz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quiñones de bal. Quiñones geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chencho VEN FC 75%, Atlético Mara 25%.
Chencho VEN FC - Atlético Mara 0:5