Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4 TORRES FC El Bajo F.C.
433 Tactiek GOL
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Dhur onderschept slim de pass. Klungelig pakt Valencia de bal. Dhur rent richting de bal. Dhur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aparicio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer rent richting de bal. Fischer speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Palenzuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fischer met een snelle inworp. Dhur heeft problemen om de bal te vangen. Dhur haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dhur rent richting de bal. Deša is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fischer probeert naar een medespeler te passen. Deša is nu in balbezit. Deša passt de bal met de wreef. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur passt de bal met de wreef. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - El Bajo F.C. 0:1

41e minuut.
Millán met een sublieme pass. Obregón rent richting de bal. Fischer begaat een overtreding. Fischer krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aparicio met een harde bal richting middenveld. Bayrou kopt de bal weg. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrou onderschept slim de pass. Bayrou speelt de bal door. Dhur rent richting de bal. Dhur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 TORRES FC 79%, El Bajo F.C. 21%.
4 TORRES FC - El Bajo F.C. 0:1

51e minuut.
Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palenzuela rent richting de bal. Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal zonder na te denken. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur is nu in balbezit. Dhur draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mancera kopt de bal weg. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza passt de bal zonder na te denken. Dhur is nu in balbezit. Dhur schiet op doel. Carbonelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hinostroza rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia speelt de bal door. Dhur is nu in balbezit. Dhur schiet op doel. Carbonelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - El Bajo F.C. 0:2

76e minuut.
Mancera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deša rent richting de bal. Deša probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fischer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palenzuela de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 TORRES FC - El Bajo F.C. 0:3

89e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos is nu in balbezit. Hinostroza onderschept slim de pass. Dhur is nu in balbezit. Dhur schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 TORRES FC 90%, El Bajo F.C. 10%.
4 TORRES FC - El Bajo F.C. 0:3