Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Corona Atlético Portuguesa FC
Normal Tactiek albert
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten goed
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal in één keer door. Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutmaz is nu in balbezit. Tutmaz draait met de bal, schiet en ... Yánez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tân Phước verovert de bal door een tackle van achteren. Tân Phước passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Osmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Buitenspel voor Morillo. Goede buitenspelval van de verdediging. Carvajal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bustamante de bal. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gallardo kan de bal niet met de borst controleren. Luz speelt de bal door. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Yánez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Corona 68%, Atlético Portuguesa FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Corona - Atlético Portuguesa FC 0:0

46e minuut.
Charlet komt het veld opgelopen. Nyers komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bachmatiuk geeft een hoge lob. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osmanoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmanoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Corona - Atlético Portuguesa FC 0:1

54e minuut.
Gil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oulikou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachmatiuk probeert de bal met de borst te controleren. Bachmatiuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Sangronis passt de bal met de wreef. Gil rent richting de bal. Tutmaz is nu in balbezit. Tutmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maturén. Tân Phước raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmanoğlu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bustamante de bal. Tutmaz is nu in balbezit. Tutmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Corona - Atlético Portuguesa FC 0:2

64e minuut.
Sangronis met een sublieme pass. Luz is nu in balbezit. Luz probeert naar een medespeler te passen. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Bachmatiuk de bal. Bachmatiuk speelt de bal door. Klungelig pakt Sangronis de bal. Osmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ... Yánez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Badalament met een sublieme pass. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu passt de bal zonder na te denken. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gil de bal. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Corona - Atlético Portuguesa FC 0:3

82e minuut.
Oulikou probeert naar een medespeler te passen. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk geeft een lange en hoge pass. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Doeltrap. Yánez met een harde bal richting middenveld. Carvajal rent richting de bal. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Nyers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Bachmatiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arvelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sangronis wilt de vrije trap nemen. Tân Phước probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Corona 70%, Atlético Portuguesa FC 30%.
Real Corona - Atlético Portuguesa FC 0:3