Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracay fc Atlético Guácimos F.C
433 Tactiek F20
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo speelt de bal door. Nava is nu in balbezit. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:1

6e minuut.
Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz probeert naar een medespeler te passen. Nava is nu in balbezit. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:2

10e minuut.
Santanilla geeft een hoge lob. Stołeczny is nu in balbezit. Pilger is nu in balbezit. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Körner verovert de bal door een tackle van achteren. Pilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilger schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:3

21e minuut.
Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny geeft de bal voor. Pilger is nu in balbezit. Pilger haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Matador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner met een sublieme pass. Daar is Pilger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pilger is nu in balbezit. Körner is nu in balbezit. Pilger probeert naar een medespeler te passen. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:4

31e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piguet onderschept slim de pass. Piguet probeert naar een medespeler te passen. Pilger rent richting de bal. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Piguet probeert naar een medespeler te passen. Körner is nu in balbezit. Pilger is nu in balbezit. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Piguet met een snelle inworp. Nava is nu in balbezit. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny schiet op doel. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schillace onderschept slim de pass. Schillace speelt de bal door. Klungelig pakt Pilger de bal. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Stołeczny de bal. Karpowicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Stołeczny de bal. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracay fc 79%, Atlético Guácimos F.C 21%.
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:4

46e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. Cermeño rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stołeczny met de inworp. Piguet geeft een lange en hoge pass. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilger is nu in balbezit. Pilger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:5

50e minuut.
Matador met een snelle inworp. Körner rent richting de bal. Körner speelt de bal door. Piguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piguet passt de bal met de wreef. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Santanilla is nu in balbezit. Santanilla geeft een lange en hoge pass. Matador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piñango trapt de bal weg van het doel. Piguet kopt de bal weg. Pilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:6

59e minuut.
Körner passt de bal in één keer door. Matador is nu in balbezit. Matador geeft een hoge lob. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilger rent richting de bal. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piñango de bal onder controle te krijgen. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Stołeczny is nu in balbezit. Piguet is nu in balbezit. Piguet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pilger de bal. Pilger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:7

79e minuut.
Pilger is nu in balbezit. Pilger geeft een lange en hoge pass. Olarte is nu in balbezit. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ponce bokst de bal weg.

82e minuut.
Olarte is nu in balbezit. Olarte passt de bal zonder na te denken. Cermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Piguet verovert de bal door een tackle van achteren. Piguet geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pilger rent richting de bal. Pilger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pilger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piguet met een sublieme pass. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nava heeft problemen om de bal te vangen. Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Piguet passt de bal met de wreef. Pilger rent richting de bal. Pilger haalt uit met een fantastische trap. Piñango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracay fc 77%, Atlético Guácimos F.C 23%.
Maracay fc - Atlético Guácimos F.C 0:8