Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Vigía Fc FC. ALCOLCON
Normal Tactiek kami
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 45.8
zwak Schieten solide
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Yardım onderschept slim de pass. Yardım geeft een lange en hoge pass. Turnisi rent richting de bal. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kocić met een sublieme pass. Aksal is nu in balbezit. Aksal met een sublieme pass. Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi schiet op doel. Chacao bokst de bal weg.

14e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Karsai is nu in balbezit. Santos rent richting de bal. Karsai rent richting de bal. Karsai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aksal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carvajal de bal. Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:1

21e minuut.
Karsai met een sublieme pass. Turnisi is nu in balbezit. Velásquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velásquez krijgt een gele kaart. Turnisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turnisi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Carvajal met een harde bal richting middenveld. Kocić kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Turnisi rent richting de bal. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chacao met een harde bal richting middenveld. Karsai kopt de bal weg. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnisi is nu in balbezit. Turnisi haalt uit met een fantastische trap. Chacao bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:2

37e minuut.
Turnisi schiet op doel. Carvajal kopt de bal weg. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karsai rent richting de bal. Karsai schiet op doel. Chacao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Eich verovert de bal door een tackle van achteren. Eich met een sublieme pass. Turnisi is nu in balbezit. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Vigía Fc 64%, FC. ALCOLCON 36%.
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:2

69e minuut.
Kocić passt de bal in één keer door. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal speelt de bal door. Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Ceciliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksal is nu in balbezit. Aksal geeft de bal voor. Turnisi is nu in balbezit. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:3

71e minuut.
Dudamel met een sublieme pass. Klungelig pakt Dolgetta de bal. Dudamel rent richting de bal. Turnisi verovert de bal door een tackle van achteren. Turnisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:4

76e minuut.
Kocić met een sublieme pass. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta met een sublieme pass. Turnisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aksal is nu in balbezit. Aksal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnisi rent richting de bal. Turnisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Savarino rent richting de bal. Turnisi onderschept slim de pass. Turnisi haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Vigía Fc 81%, FC. ALCOLCON 19%.
El Vigía Fc - FC. ALCOLCON 0:5