Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo sucre FC.Victoria Bahia
Normal Tactiek At. Madrid
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kammenakis onderschept slim de pass. Urbina onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andueza. Andueza krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng onderschept slim de pass. Dũng draait met de bal, schiet en ... Borjas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:1

9e minuut.
Beito geeft een hoge lob. Dũng kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kammenakis neemt de hoekschop. Campos springt en kopt de bal. Borjas bokst de bal weg.

13e minuut.
Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Broś onderschept slim de pass. Broś probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:2

24e minuut.
Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta geeft een hoge lob. Olivares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft een lange en hoge pass. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo sucre 73%, FC.Victoria Bahia 27%.
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:2

46e minuut.
Nokhrin komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś onderschept slim de pass. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Borjas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kammenakis met een snelle inworp. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Delgado trapt de bal weg. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos begaat een overtreding. Campos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal met de wreef. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Campos rent richting de bal. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos is nu in balbezit. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:4

64e minuut.
Beito passt de bal in één keer door. Broś rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Broś heeft problemen om de bal te vangen. Broś probeert naar een medespeler te passen. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Borjas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Andueza verovert de bal door een tackle van achteren. Andueza speelt de bal door. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś schiet op doel. Borjas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:5

74e minuut.
Kammenakis met een snelle inworp. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal zonder na te denken. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin schiet op doel. Borjas bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Nokhrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nokhrin passt de bal in één keer door. Broś probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:6

80e minuut.
Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Anzoátegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:7

82e minuut.
Beito probeert naar een medespeler te passen. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Nokhrin rent richting de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Şandru trapt de bal weg. Nokhrin kan de bal niet met de borst controleren. Nokhrin met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo sucre 78%, FC.Victoria Bahia 22%.
deportivo sucre - FC.Victoria Bahia 0:7