Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EK3 FC castañedag
442 Tactiek Piedra Filosofal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 40
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Leal is nu in balbezit. Gamboa begaat een overtreding. Gamboa krijgt een gele kaart.

3e minuut.
McIntosh speelt de bal door. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:1

6e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa passt de bal in één keer door. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Peraza de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gamboa zal de hoekschop nemen. Ranzoni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:2

8e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal met de wreef. Ranzoni rent richting de bal. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:3

12e minuut.
Ranzoni speelt de bal door. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:4

19e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Leal is nu in balbezit. Leal passt de bal met de wreef. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
McIntosh speelt de bal door. Klungelig pakt Ranzoni de bal. Ranzoni passt de bal zonder na te denken. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft de bal voor. Soublette heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Peraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:5

28e minuut.
Molletones rent richting de bal. Molletones geeft een hoge lob. Figueira kopt de bal weg. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:6

30e minuut.
McIntosh passt de bal in één keer door. Kurzepa heeft problemen om de bal te vangen. Kurzepa passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is McIntosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntosh passt de bal in één keer door. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:7

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ocando de bal onder controle te krijgen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft de bal voor. Pozo probeert de bal aan de voet te houden. Ocando springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni passt de bal in één keer door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntosh speelt de bal door. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:8

44e minuut.
McIntosh onderschept slim de pass. McIntosh met een sublieme pass. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni schiet op doel. Molletones probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EK3 FC 71%, castañedag 29%.
EK3 FC - castañedag 0:9

47e minuut.
Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:10

50e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Gamboa speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Tavares de bal. Rivera met een sublieme pass. Ocando rent richting de bal. Téllez rent richting de bal. Téllez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Peraza rent richting de bal. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni speelt de bal door. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Molletones de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:11

64e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt McIntosh de bal. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:12

66e minuut.
Pineda rent richting de bal. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Delgado bokst de bal weg. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:13

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa met een snelle inworp. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:14

73e minuut.
Téllez geeft de bal voor. Figueira kopt de bal weg. Tavares rent richting de bal. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
McIntosh passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Peraza probeert de bal aan de voet te houden. Ranzoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Peraza de bal. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EK3 FC - castañedag 0:15

90e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. McIntosh passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EK3 FC 76%, castañedag 24%.
EK3 FC - castañedag 0:15