Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rayo caracas Club Clarines Home
433 Tactiek 5 3 2 v1.0
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 28.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


20e minuut.
Cumare geeft een hoge lob. Inworp. Alvarado met de inworp. Klungelig pakt Villareal de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Villareal de bal onder controle te krijgen. Pozo is nu in balbezit. Villareal onderschept slim de pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Marcano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Loreto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado met de inworp. Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal met de wreef. Marcano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pozo probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - Club Clarines Home 0:1

34e minuut.
Ferrer geeft een hoge lob. Inworp. Machís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Andueza is nu in balbezit. Andueza geeft de bal voor. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera geeft een lange en hoge pass. Prado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc rayo caracas - Club Clarines Home 1:1

44e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio onderschept slim de pass. Atencio geeft een lange en hoge pass. Villareal is nu in balbezit. Villareal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rayo caracas 72%, Club Clarines Home 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc rayo caracas - Club Clarines Home 1:1

52e minuut.
Ribera probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hezzel. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrios wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cumare geeft een lange en hoge pass. Zárate is nu in balbezit. Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prado krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Terán is nu in balbezit. Zárate onderschept slim de pass. Pozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Marcano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - Club Clarines Home 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rayo caracas 80%, Club Clarines Home 20%.
fc rayo caracas - Club Clarines Home 1:2