Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
millers fans messi CHYNCHE F:C
Normal Tactiek chyncheF:J
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Chirinos de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirinos kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cuares neemt de hoekschop. Toloza speelt de bal door. Gallardo probeert de bal met de borst te controleren. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:1

8e minuut.
Inworp. Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antúnez geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:2

10e minuut.
Luna passt de bal met de wreef. Faya probeert naar een medespeler te passen. Antúnez met een sublieme pass. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:3

10e minuut.
Reinoso komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Antúnez speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Gallegos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:4

15e minuut.
Laya geeft een lange en hoge pass. Medina kopt de bal weg. Faya speelt de bal door. Klungelig pakt Reinoso de bal. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Daar is Reinoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Téllez de bal. Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:5

22e minuut.
Salazar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antúnez met een snelle inworp. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Toloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:6

25e minuut.
Cuares kopt de bal weg. Luna rent richting de bal. Luna probeert naar een medespeler te passen. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso schiet op doel. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares geeft de bal voor. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Toloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:7

28e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft de bal voor. Reinoso controleert de bal met de borst. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Roscio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:8

32e minuut.
Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Toloza trapt de bal weg. Antúnez kopt de bal weg. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Salazar probeert de bal aan de voet te houden. Luna is nu in balbezit. Gallegos rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cuares speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna passt de bal met de wreef. Daar is Reinoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Gallegos probeert de bal aan de voet te houden. Castellano rent richting de bal. Castellano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Faya met een sublieme pass. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez is nu in balbezit. Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millers fans messi 80%, CHYNCHE F:C 20%.
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:8

46e minuut.
Gallegos is nu in balbezit. Gallegos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuares met de inworp. Faya probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Chirinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuares zal de hoekschop nemen. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Toloza trapt de bal weg. Klungelig pakt Roscio de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Toloza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:9

49e minuut.
Chirinos trapt de bal weg. Faya kopt de bal weg. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Reinoso de bal onder controle te krijgen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luna de bal. Luna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Castellano geeft de bal voor. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez passt de bal met de wreef. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Toloza bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cuares neemt de hoekschop. Luna springt en kopt de bal. Daar is Chirinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Toloza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:10

62e minuut.
Daar is Roscio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya geeft een hoge lob. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Salazar rent richting de bal. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:11

66e minuut.
Toloza met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez geeft een lange en hoge pass. Reinoso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toloza probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Antúnez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cuares rent richting de bal. Cuares geeft een lange en hoge pass. Antúnez probeert de bal met de borst te controleren. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Toloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. Gallegos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:12

76e minuut.
Faya verovert de bal door een tackle van achteren. Faya speelt de bal door. Gallegos is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuares probeert naar een medespeler te passen. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Toloza met een harde bal richting middenveld. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna schiet op doel. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toloza speelt de bal door. Makoun kopt de bal weg. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Toloza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reinoso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:13

80e minuut.
Luna kopt de bal weg. Reinoso rent richting de bal. Chirinos rent richting de bal. Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Antúnez met een sublieme pass. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso passt de bal met de wreef. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... Toloza bokst de bal weg. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellano met een snelle inworp. Cuares geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Téllez kopt de bal weg. Inworp. Gallardo met de inworp. Antúnez geeft een hoge lob. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. Toloza bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caridad komt het veld opgelopen. Antúnez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antúnez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Faya geeft een lange en hoge pass. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Chirinos heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Caridad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal rolt over de achterlijn. Toloza trapt de bal weg. Caridad controleert de bal met de borst. Caridad geeft de bal voor. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Antúnez geeft een lange en hoge pass. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millers fans messi 95%, CHYNCHE F:C 5%.
millers fans messi - CHYNCHE F:C 0:13