Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
centro óptico de occidente Piedras FC
Normal Tactiek 1-3
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Maurel met een sublieme pass. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rivas met een sublieme pass. Galea is nu in balbezit. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel. Laya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Maurel is nu in balbezit. Maurel met een sublieme pass. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:1

15e minuut.
Zauner met een sublieme pass. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta is nu in balbezit. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Laya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:2

18e minuut.
Arismendi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díez met een snelle inworp. Farías is nu in balbezit. Farías haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Daar is Ferrebús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galea rent richting de bal. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:3

29e minuut.
Díez rent richting de bal. Díez probeert naar een medespeler te passen. Maurel speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez passt de bal in één keer door. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Laya trapt de bal weg van het doel. García Rivas kopt de bal weg. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ... Laya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas passt de bal met de wreef. Oviedo rent richting de bal. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:4

45e minuut.
Doeltrap. Sangronis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galea is nu in balbezit. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis schiet op doel. Laya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: centro óptico de occidente 75%, Piedras FC 25%.
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Núñez de bal. Díez speelt de bal door. García Rivas speelt de bal door. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:5

47e minuut.
Zauner met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:6

50e minuut.
Díez probeert naar een medespeler te passen. Farías is nu in balbezit. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ariza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Rolán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maurel speelt de bal door. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Paal! De bal raakt de paal.

60e minuut.
Farías draait met de bal, schiet en ... Rolán probeert de bal aan de voet te houden. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
García Rivas kopt de bal weg. Sangronis rent richting de bal. Arismendi maakt een afschuwelijke overtreding. Arismendi krijgt een gele kaart. Sangronis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maurel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sangronis geeft een hoge lob. Farías kopt de bal weg. Arismendi rent richting de bal. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ariza rent richting de bal. Ariza met een sublieme pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arismendi de bal onder controle te krijgen. Laya bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Laya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:7

73e minuut.
Maurel probeert de bal met de borst te controleren. Maurel passt de bal zonder na te denken. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Laya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:8

76e minuut.
Ariza rent richting de bal. Ariza passt de bal in één keer door. Maurel geeft een lange en hoge pass. Ferrebús springt en kopt de bal. Laya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Laya trapt de bal weg. García Rivas kopt de bal weg. Navea rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Laya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:9

83e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Maurel speelt de bal door. García Rivas speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maurel onderschept slim de pass. Maurel passt de bal met de wreef. Ariza met een sublieme pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
García Rivas passt de bal in één keer door. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús met een sublieme pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: centro óptico de occidente 85%, Piedras FC 15%.
centro óptico de occidente - Piedras FC 0:9