Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colinal del frio Heroes de Falcon FC
Normal Tactiek Heroes...
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ghafour geeft de bal voor. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. Dhers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lineker zal de hoekschop nemen. Büyükses springt en kopt de bal. Dhers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lineker neemt de hoekschop. Ahmad Arsidi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Võsoberg speelt de bal door. Lineker is nu in balbezit. Lineker passt de bal met de wreef. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Ahmad Arsidi de bal. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Dhers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:1

13e minuut.
Quốc Hưng onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi passt de bal in één keer door. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lineker is nu in balbezit. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Luna probeert de bal aan de voet te houden. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. Dhers bokst de bal weg. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Dhers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft een hoge lob. Alfredo Jaconi kopt de bal weg. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. Dhers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:2

21e minuut.
Lineker geeft een hoge lob. Ahmad Arsidi probeert de bal aan de voet te houden. Jaramillo rent richting de bal. Ahmad Arsidi verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Arsidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:3

27e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Jaramillo rent richting de bal. Alfredo Jaconi onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Dhers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:4

33e minuut.
Quốc Hưng onderschept slim de pass. Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahmad Arsidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker met een sublieme pass. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:5

40e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. Dhers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:6

43e minuut.
Alfredo Jaconi onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Dhers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:7

44e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal in één keer door. Jaramillo rent richting de bal. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi schiet op doel. Dhers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:8

45e minuut.
Viscaal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colinal del frio 67%, Heroes de Falcon FC 33%.
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:8

48e minuut.
Võsoberg met een sublieme pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker rent richting de bal. Lineker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:9

56e minuut.
Quốc Hưng passt de bal in één keer door. Lineker is nu in balbezit. Lineker met een sublieme pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Dhers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Lineker geeft een lange en hoge pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... Dhers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:10

61e minuut.
Alfredo Jaconi passt de bal zonder na te denken. Meleán rent richting de bal. Büyükses onderschept slim de pass. Büyükses schiet op doel. Paal! Amundaray rent richting de bal. Quốc Hưng onderschept slim de pass. Quốc Hưng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Quốc Hưng onderschept slim de pass. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi met een sublieme pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:11

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szegletes komt het veld opgelopen. De Ornelas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Von Thielmann probeert naar een medespeler te passen. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng passt de bal in één keer door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:12

70e minuut.
Özkemal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Büyükses rent richting de bal. Büyükses passt de bal met de wreef. Szegletes rent richting de bal. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas speelt de bal door. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:13

75e minuut.
Murillo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Martínez speelt de bal door. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal onderschept slim de pass. Özkemal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Torres rent richting de bal. De Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft de bal voor. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colinal del frio 81%, Heroes de Falcon FC 19%.
colinal del frio - Heroes de Falcon FC 0:14