Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centinelas Deportivo Huracán C.F
433 Tactiek 465
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Nuotio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrocki speelt de bal door. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:1

5e minuut.
Muskietorz heeft problemen om de bal te vangen. Muskietorz met een sublieme pass. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki draait met de bal, schiet en ... Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:2

16e minuut.
Palomón rent richting de bal. Palomón passt de bal met de wreef. Martens met een sublieme pass. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:3

18e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens onderschept slim de pass. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Martens rent richting de bal. Martens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Wrocki passt de bal zonder na te denken. Martens is nu in balbezit. Martens schiet op doel. Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wrocki neemt de hoekschop. Martens krijgt zijn hoofd ertegen. Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:4

21e minuut.
Palomón trapt de bal weg van het doel. Martens kopt de bal weg. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens schiet op doel. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:5

22e minuut.
Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lupi. Haentjens roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Haentjens kan niet meer verder spelen. Julousuni komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muskietorz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Wrocki is nu in balbezit. Wrocki passt de bal zonder na te denken. Julousuni rent richting de bal. Julousuni haalt uit met een fantastische trap. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lorson is nu in balbezit. Lorson passt de bal zonder na te denken. Wrocki speelt de bal door. Julousuni rent richting de bal. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Julousuni rent richting de bal. Martens rent richting de bal. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni schiet op doel. Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centinelas 89%, Deportivo Huracán C.F 11%.
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:6

51e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher onderschept slim de pass. Butcher geeft een hoge lob. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koivumäki speelt de bal door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens passt de bal met de wreef. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lorson passt de bal met de wreef. Martens rent richting de bal. Martens heeft problemen om de bal te vangen. Martens geeft een hoge lob. Julousuni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nuotio geeft een lange en hoge pass. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki probeert naar een medespeler te passen. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lorson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorson geeft een lange en hoge pass. Julousuni heeft problemen om de bal te vangen. Martens rent richting de bal. Martens passt de bal in één keer door. Suárez bokst de bal weg. Julousuni rent richting de bal. Julousuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:7

71e minuut.
Lorenzi kopt de bal weg. Julousuni rent richting de bal. Martens speelt de bal door. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Nuotio onderschept slim de pass. Nuotio geeft een lange en hoge pass. Wrocki rent richting de bal. Wrocki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Martens heeft problemen om de bal te vangen. Martens passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:8

83e minuut.
Lorson rent richting de bal. Lorson passt de bal zonder na te denken. Orak probeert naar een medespeler te passen. Julousuni is nu in balbezit. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:9

86e minuut.
Palomón speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lorson speelt de bal door. Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens geeft de bal voor. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Wrocki onderschept slim de pass. Wrocki speelt de bal door. Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centinelas 79%, Deportivo Huracán C.F 21%.
Centinelas - Deportivo Huracán C.F 0:9