Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bravo Saurios de Caracas FC
Normal Tactiek Renacer
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wagenhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włostowski geeft een lange en hoge pass. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:1

2e minuut.
Włostowski rent richting de bal. Włostowski geeft de bal voor. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:2

6e minuut.
Wagenhaus rent richting de bal. Wagenhaus geeft een lange en hoge pass. Ćwiek kopt de bal weg. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bracamonte kopt de bal weg. Wagenhaus rent richting de bal. Wagenhaus passt de bal met de wreef. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:3

10e minuut.
Infante kopt de bal weg. Daar is Wagenhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagenhaus passt de bal met de wreef. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:4

11e minuut.
Nhật Huy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea passt de bal zonder na te denken. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ćwiek passt de bal met de wreef. Castellanos met een sublieme pass. Wagenhaus met een sublieme pass. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Castellanos met een harde bal richting middenveld. Wagenhaus kopt de bal weg. Klungelig pakt Ćwiek de bal. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:5

32e minuut.
Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy passt de bal in één keer door. Włostowski met een sublieme pass. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wagenhaus geeft een lange en hoge pass. Mangana is nu in balbezit. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea schiet op doel. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:6

39e minuut.
Acasuzo speelt de bal door. Włostowski rent richting de bal. Włostowski probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mangana rent richting de bal. Mangana geeft een lange en hoge pass. Nhật Huy is nu in balbezit. Nhật Huy geeft de bal voor. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Włostowski geeft de bal voor. Ćwiek is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Manrique de bal. Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy passt de bal met de wreef. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bravo 79%, Saurios de Caracas FC 21%.
bravo - Saurios de Caracas FC 0:6

46e minuut.
Baleiro komt het veld opgelopen. Briga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga is nu in balbezit. Briga speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Castellanos bokst de bal weg.

47e minuut.
Włostowski met een snelle inworp. Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus geeft een lange en hoge pass. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:7

48e minuut.
Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus geeft een hoge lob. Manrique probeert de bal aan de voet te houden. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:8

54e minuut.
Bracamonte heeft problemen om de bal te vangen. Baleiro onderschept slim de pass. Ochoa is nu in balbezit. Baleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ortuño controleert de bal met de borst. Wagenhaus rent richting de bal. Wagenhaus geeft een hoge lob. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Baleiro rent richting de bal. Baleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:9

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acasuzo met de inworp. Wagenhaus speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Baleiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:10

71e minuut.
Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Baleiro rent richting de bal. Baleiro schiet op doel. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:11

72e minuut.
Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus passt de bal zonder na te denken. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:12

74e minuut.
Mireles met de inworp. Briga geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:13

76e minuut.
Briga is nu in balbezit. Briga met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:14

78e minuut.
Caro rent richting de bal. Caro geeft een hoge lob. Włostowski rent richting de bal. Włostowski geeft een hoge lob. Baleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ochoa trapt de bal weg. Briga kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Baleiro rent richting de bal. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:15

82e minuut.
Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus geeft een hoge lob. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:16

83e minuut.
Wagenhaus passt de bal met de wreef. Briga geeft de bal voor. Grumezea kopt de bal weg. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Castellanos trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Włostowski de bal. Włostowski kopt de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mangana heeft problemen om de bal te vangen. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Baleiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:17

86e minuut.
Klungelig pakt Ortuño de bal. Baleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baleiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wagenhaus met de inworp. Briga is nu in balbezit. Briga geeft een hoge lob. Baleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo - Saurios de Caracas FC 0:18

89e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro rent richting de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro schiet op doel. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bravo 84%, Saurios de Caracas FC 16%.
bravo - Saurios de Caracas FC 0:18