Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sportingmg Ile Ife
Normal Tactiek NUTRICHICHA
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez passt de bal zonder na te denken. Bigott rent richting de bal. Bigott schiet op doel. Na een snelle pass probeert Silvestre de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros met een sublieme pass. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott schiet op doel. Segovia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:1

19e minuut.
Osorio met een sublieme pass. Peijnenburg is nu in balbezit. Peijnenburg passt de bal zonder na te denken. Oliveros rent richting de bal. Oliveros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor. Bigott rent richting de bal. Bigott schiet op doel. Segovia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass. Oliveros kopt de bal weg. Bigott rent richting de bal. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Peijnenburg passt de bal in één keer door. Bigott is nu in balbezit. Silvestre is nu in balbezit. Bigott verovert de bal door een tackle van achteren. Bigott geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:2

32e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Bigott is nu in balbezit. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott is nu in balbezit. Bigott haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Bigott de bal. Bigott passt de bal zonder na te denken. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ... Segovia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:4

41e minuut.
Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft de bal voor. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportingmg 85%, Ile Ife 15%.
sportingmg - Ile Ife 0:4

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez speelt de bal door. Daar is Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:5

61e minuut.
Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Bigott rent richting de bal. Bigott draait met de bal, schiet en ... Segovia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Salas rent richting de bal. Bigott verovert de bal door een tackle van achteren. Bigott passt de bal met de wreef. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio speelt de bal door. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:6

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Segovia trapt de bal weg van het doel. Inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez geeft de bal voor. Bigott springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:7

77e minuut.
Peijnenburg passt de bal met de wreef. Bigott is nu in balbezit. Bigott passt de bal met de wreef. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott onderschept slim de pass. Bigott schiet op doel. Segovia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Oliveros de bal. Oliveros speelt de bal door. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott verovert de bal door een tackle van achteren. Bigott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sportingmg - Ile Ife 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportingmg 79%, Ile Ife 21%.
sportingmg - Ile Ife 0:8