Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Intocables Venecho fc
Normal Tactiek tikitaka
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kakoulakis speelt de bal door. Mini is nu in balbezit. Mini passt de bal met de wreef. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:1

5e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal zonder na te denken. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar met een sublieme pass. Kakoulakis met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bruzual met een harde bal richting middenveld. Mini kopt de bal weg. Kakoulakis geeft de bal voor. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... Bruzual verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Katsaraios onderschept slim de pass. Katsaraios geeft een hoge lob. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mini probeert naar een medespeler te passen. Kakoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakoulakis passt de bal met de wreef. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Oworuszko passt de bal zonder na te denken. Zenoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patiño. Patiño krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kakoulakis speelt de bal door. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar rent richting de bal. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Anzoátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar rent richting de bal. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Piar onderschept slim de pass. Piar met een sublieme pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Bruzual met een harde bal richting middenveld. Kakoulakis kopt de bal weg. Bolívar rent richting de bal. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Oworuszko geeft een hoge lob. Zenoni kopt de bal weg. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mini met een sublieme pass. Kakoulakis rent richting de bal. Kakoulakis speelt de bal door. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:2

36e minuut.
Mini onderschept slim de pass. Mini met een sublieme pass. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar draait met de bal, schiet en ... Bruzual maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Salas kopt de bal weg. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Mini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Intocables 76%, Venecho fc 24%.
Los Intocables - Venecho fc 0:2

47e minuut.
Patiño verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios probeert naar een medespeler te passen. Piar is nu in balbezit. Piar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:3

47e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Klungelig pakt Patiño de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:4

50e minuut.
Kakoulakis geeft de bal voor. Bruzual speelt de bal door. Kakoulakis speelt de bal door. Piar is nu in balbezit. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:5

53e minuut.
Zenoni met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar schiet op doel. Bruzual probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Zenoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenoni probeert naar een medespeler te passen. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar haalt uit met een fantastische trap. Bruzual kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Zenoni speelt de bal door. Reyna is nu in balbezit. Piar onderschept slim de pass. Piar haalt uit met een fantastische trap. Bruzual maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:6

57e minuut.
Piar rent richting de bal. Piar speelt de bal door. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mini is nu in balbezit. Mini speelt de bal door. Klungelig pakt Bolívar de bal. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... Bruzual verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Kakoulakis met de inworp. Mini geeft de bal voor. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:7

62e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal met de wreef. Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar rent richting de bal. Piar schiet op doel. Bruzual verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:8

64e minuut.
Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasciana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piar de bal. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:9

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Mini de bal onder controle te krijgen. Katsaraios rent richting de bal. Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Venecho fc 0:10

80e minuut.
Mini is nu in balbezit. Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini onderschept slim de pass. Mini passt de bal zonder na te denken. Piar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Margiota de bal onder controle te krijgen. Piar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mini rent richting de bal. Mini passt de bal met de wreef. Betancourt is nu in balbezit. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Piar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Doeltrap. Bruzual trapt de bal weg van het doel. Mini kopt de bal weg. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Intocables 82%, Venecho fc 18%.
Los Intocables - Venecho fc 0:10