Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pavia FC Real Portuguesa FC
Normal Tactiek RPFC-5-3-2-A
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten solide
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal in één keer door. Daar is Achtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achtner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Almarza geeft de bal voor. Achtner kopt de bal weg. Alonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Sangronis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:1

7e minuut.
Naumavičius speelt de bal door. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato geeft een hoge lob. Achtner rent richting de bal. Achtner schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Colmenares de bal. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hinestroza geeft de bal voor. Inworp. Gamboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naumavičius geeft een hoge lob. Alonso springt en kopt de bal. Sangronis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Achtner is nu in balbezit. Hinestroza rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:2

13e minuut.
Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón passt de bal met de wreef. Ríos rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Sangronis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Daar is Achtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ríos de bal. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Sangronis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:3

21e minuut.
Padrón passt de bal in één keer door. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner onderschept slim de pass. Achtner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:4

22e minuut.
Inworp. Almarza met de inworp. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Achtner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Almarza met een snelle inworp. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:5

25e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Sangronis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Hinestroza de bal. Querales geeft een hoge lob. Inworp. Zuffellato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naumavičius geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:7

30e minuut.
Querales trapt de bal weg. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal in één keer door. Achtner is nu in balbezit. Achtner haalt uit met een fantastische trap. Sangronis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Naumavičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Gamboa de bal. Gamboa met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Canelón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carmona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pavia FC 84%, Real Portuguesa FC 16%.
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:7

49e minuut.
Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato passt de bal in één keer door. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:8

51e minuut.
Luirink kopt de bal weg. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft de bal voor. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Sangronis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:9

60e minuut.
Zuffellato kopt de bal weg. Ríos is nu in balbezit. Gamboa begaat een overtreding. Gamboa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius rent richting de bal. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Achtner is nu in balbezit. Achtner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Achtner is nu in balbezit. Achtner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:10

68e minuut.
Inworp. Zuffellato met een snelle inworp. Naumavičius probeert naar een medespeler te passen. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:11

70e minuut.
Naumavičius speelt de bal door. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Achtner heeft problemen om de bal te vangen. Achtner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:12

72e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Sangronis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:13

76e minuut.
Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hinestroza de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Achtner is nu in balbezit. Achtner schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuffellato met de inworp. Naumavičius geeft de bal voor. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Achtner heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Achtner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:14

81e minuut.
Alonso controleert de bal met de borst. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft de bal voor. Achtner rent richting de bal. Achtner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Colmenares speelt de bal door. Almarza geeft een hoge lob. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Daar is Hinestroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Hinestroza met een harde bal richting middenveld. Zuffellato kopt de bal weg. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Achtner geeft een lange en hoge pass. Gamboa is nu in balbezit. Hinestroza rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:15

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa met een snelle inworp. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Alonso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pavia FC 83%, Real Portuguesa FC 17%.
Pavia FC - Real Portuguesa FC 0:16