Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acadia fc Deportivo Porro
Normal Tactiek Mettal
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.2
waardeloos Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Madera speelt de bal door. Bison bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison geeft een lange en hoge pass. Bouron rent richting de bal. Bouron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:1

2e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera onderschept slim de pass. Madera probeert naar een medespeler te passen. Bouron is nu in balbezit. Bouron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:2

3e minuut.
Peña met een sublieme pass. Carbonell met een sublieme pass. Dolguetta is nu in balbezit. Daar is Bouron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benaventte bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Madera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mihu geeft een lange en hoge pass. Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap. Ruggieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:3

10e minuut.
Kmenta rent richting de bal. Kmenta met een sublieme pass. Dolguetta rent richting de bal. Bouron onderschept slim de pass. Bouron draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:4

12e minuut.
Seikkula passt de bal met de wreef. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu geeft de bal voor. Bison geeft de bal voor. Bouron springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:5

16e minuut.
Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron verovert de bal door een tackle van achteren. Bouron probeert naar een medespeler te passen. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:6

17e minuut.
Klungelig pakt Movilescu de bal. Kmenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu speelt de bal door. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kmenta kopt de bal weg. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu geeft een hoge lob. Bouron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:7

22e minuut.
Madera is nu in balbezit. Madera geeft een hoge lob. Bouron rent richting de bal. Bouron schiet op doel. Ruggieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:8

25e minuut.
Mihu met een sublieme pass. Bouron rent richting de bal. Daar is Bouron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouron haalt uit met een fantastische trap. Ruggieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:9

27e minuut.
Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Mihu passt de bal zonder na te denken. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap. Ruggieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:10

35e minuut.
Benaventte is nu in balbezit. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Bouron is nu in balbezit. Bouron haalt uit met een fantastische trap. Ruggieri bokst de bal weg.

36e minuut.
Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison verovert de bal door een tackle van achteren. Bison passt de bal met de wreef. Madera rent richting de bal. Madera haalt uit met een fantastische trap. Ruggieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:11

40e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu geeft een lange en hoge pass. Fasciana kan de bal niet met de borst controleren. Bouron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:12

41e minuut.
Movilescu passt de bal zonder na te denken. Madera rent richting de bal. Madera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bouron de bal. Bouron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Mihu kopt de bal weg. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal met de wreef. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acadia fc 83%, Deportivo Porro 17%.
Acadia fc - Deportivo Porro 0:13

47e minuut.
Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor geeft een hoge lob. Inworp. Bison met een snelle inworp. Madera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Movilescu onderschept slim de pass. Movilescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bouron de bal. Mihu geeft de bal voor. Madera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:14

56e minuut.
Kmenta geeft een lange en hoge pass. Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal zonder na te denken. Bouron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kmenta is nu in balbezit. Kmenta probeert naar een medespeler te passen. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu draait met de bal, schiet en ... Ruggieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:15

60e minuut.
Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fasciana de bal onder controle te krijgen. Bouron is nu in balbezit. Bouron schiet op doel. Ruggieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:16

61e minuut.
Dolguetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mihu met de inworp. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Benaventte passt de bal met de wreef. Bison rent richting de bal. Bison met een sublieme pass. Bouron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:17

65e minuut.
Madera is nu in balbezit. Bison rent richting de bal. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bison is nu in balbezit. Bison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:18

65e minuut.
Bartovský komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wołczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bouron de bal. Bouron geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Movilescu rent richting de bal. Movilescu speelt de bal door. Fasciana geeft de bal voor. Klungelig pakt Bouron de bal. Bouron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:19

72e minuut.
Requena kopt de bal weg. Movilescu rent richting de bal. Movilescu met een sublieme pass. Bartovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kmenta passt de bal zonder na te denken. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartovský rent richting de bal. Bartovský draait met de bal, schiet en ... Ruggieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:20

74e minuut.
Ruggieri probeert naar een medespeler te passen. Bison rent richting de bal. Bison geeft de bal voor. Bouron rent richting de bal. Bouron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:21

76e minuut.
Bouron met een sublieme pass. Movilescu rent richting de bal. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Bison heeft problemen om de bal te vangen. Bison geeft een lange en hoge pass. Ruggieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouron rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu speelt de bal door. Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Mihu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bison geeft een lange en hoge pass. Mihu kopt de bal weg. Bartovský rent richting de bal. Bartovský draait met de bal, schiet en ... Ruggieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:22

83e minuut.
Mihu met een snelle inworp. Bouron is nu in balbezit. Bouron geeft een hoge lob. Bison is nu in balbezit. Bison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:23

89e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Bouron is nu in balbezit. Bouron schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fasciana de bal onder controle te krijgen. Ruggieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadia fc - Deportivo Porro 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acadia fc 84%, Deportivo Porro 16%.
Acadia fc - Deportivo Porro 0:24