Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fullhan VENEZUELA CITY CLUB FC
Normal Tactiek unica
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Srpek is nu in balbezit. Srpek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zamoyski de bal. Zamoyski draait met de bal, schiet en ... Arrieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:1

10e minuut.
Zamoyski passt de bal in één keer door. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:2

14e minuut.
Arrieta met een harde bal richting middenveld. Srpek kopt de bal weg. Vizcaíno rent richting de bal. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vizcaíno is nu in balbezit. Chancellor maakt een afschuwelijke overtreding. Vizcaíno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Srpek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vizcaíno krijgt zijn hoofd ertegen. Arrieta bokst de bal weg.

19e minuut.
García is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo passt de bal met de wreef. Daar is Zamoyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamoyski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:3

23e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Srpek speelt de bal door. Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:4

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Srpek neemt de hoekschop. Lorenzo kopt de bal weg. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:5

27e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski onderschept slim de pass. Linowski met een sublieme pass. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lorenzo passt de bal met de wreef. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vizcaíno rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pora met een sublieme pass. Zamoyski heeft problemen om de bal te vangen. García rent richting de bal. Zamoyski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:6

34e minuut.
Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo speelt de bal door. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. Arrieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski rent richting de bal. Vizcaíno is nu in balbezit. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Srpek speelt de bal door. Vizcaíno is nu in balbezit. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel. Arrieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:7

41e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vizquel de bal onder controle te krijgen. Arrieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:8

43e minuut.
Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Linowski rent richting de bal. Linowski probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fullhan 87%, VENEZUELA CITY CLUB FC 13%.
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:8

47e minuut.
Perozo rent richting de bal. Srpek verovert de bal door een tackle van achteren. Srpek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zamoyski de bal. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:9

51e minuut.
Vizcaíno rent richting de bal. Vizquel rent richting de bal. Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:10

51e minuut.
Pineda speelt de bal door. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Arrieta bokst de bal weg.

56e minuut.
Arrieta trapt de bal weg. Jaramillo kopt de bal weg. Chancellor probeert de bal aan de voet te houden. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Perozo is nu in balbezit. Vizcaíno onderschept slim de pass. Vizcaíno probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chancellor met een sublieme pass. Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zamoyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:11

63e minuut.
Srpek passt de bal zonder na te denken. Linowski heeft problemen om de bal te vangen. Linowski geeft de bal voor. Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo passt de bal in één keer door. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Özdinçer verovert de bal door een tackle van achteren. Özdinçer probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mossoró rent richting de bal. Mossoró geeft een lange en hoge pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een hoge lob. Srpek krijgt zijn hoofd ertegen. Arrieta bokst de bal weg.

76e minuut.
Jaramillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briceño. Jaramillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaramillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamoyski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno schiet op doel. Arrieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:12

82e minuut.
Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski passt de bal zonder na te denken. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Arrieta bokst de bal weg. Vizcaíno is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lorenzo zal de hoekschop nemen. Vizcaíno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Ceciliano de bal. García rent richting de bal. Zamoyski verovert de bal door een tackle van achteren. Srpek rent richting de bal. Srpek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Özdinçer probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski rent richting de bal. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:13

88e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal in één keer door. Srpek probeert naar een medespeler te passen. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Zamoyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski schiet op doel. Arrieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fullhan 85%, VENEZUELA CITY CLUB FC 15%.
fullhan - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:14